“Підсипав жінці психотропні речовини”: Відомого коміка визнали винним у згвалтуванні

80-річний актор Білл Косбі визнаний судом винним у справі про зґвалтування. Його можуть позбавити волі на кілька десятків років, передає Корупція.Інфо


За версією звинувачення, в 2004 році актор згвалтував Андреа Констанді. Перед цим він, імовірно, підсипав жінці психотропні речовини. Захист Косбі наполягала на тому, що сексуальний контакт відбувся за обопільною згодою.

Всього звинувачення в домаганнях по відношенню до актора висунули понад 60 жінок. Однак через вичерпаний термін давності до судового розгляду дійшов тільки останній епізод.

Популярне: Невідомий забіг в автобус, облив жінку бензином і підпалив

До цього колегія присяжних не змогла прийти до висновку про винність американського коміка. Справа була направлена ​​на повторний розгляд. Білл Косбі знаходиться на волі в штаті Меріленд. За нього внесено заставу – один мільйон доларів.

Обвинуваченому заборонено залишати межі округу, в якому він живе. Дата слухання, на якому буде винесено вердикт, ще не оголошена.

Покарання за кожним із звинувачень актор, можливо, буде відбувати одночасно. Тоді максимальний термін ув'язнення скоротиться до десяти років. Не виключено, що cуд може врахувати вік обвинуваченого при винесенні вироку.

Білл Косбі став набирати популярність в 60-е завдяки серіалу "Я шпигун". Найбільшу популярність йому приніс комедійний проект "Шоу Косбі", який транслювався на телебаченні в 80-е.