“Плакала від болю!”: Дружина Винника вперше розповіла про свою хворобу. “Одразу після чоловіка”

Олег Винник, який нещодавно вилікувався від коронавірусу, судячи з усього, заразив дружину – Таїсію Сватко (сценічне ім’я – Таюне).

У своєму Instagram вона розповіла, що вірус «накрив» дуже сильно, та так, що вона іноді навіть плакала від болю, хоча перед цим жінка «абсолютно» не вірила в реальність коронавірусу.

«Ви коли-небудь плакали від крепатури? А я плакала … Так “закрепатурив” мене коронавірус, в існуванні якого я довго сумнівалася, навіть більше – абсолютно не вірила. Але мене накрила ця “коронна історія”, я переконалася, що це навіть більше правди », – написала співачка.

За її словами, хвороба почалася з втрати нюху і смаку, потім почала підвищуватися температура, яка залишалася високою протягом 4 днів.

Дослідження виявило двостороннє запалення легенів, але звичні антибіотики на цей раз викликали «люту» алергію очей і сонливість.

На щастя, зараз бек-вокалістка вже одужала і збирається приступити до роботи.

«Зараз я офіційно здорова і до роботи готова! Спасибі, мої друзі, за підтримку! Одужуйте швидше, хто теж захворів! Бережіть себе ті, хто до сих пір сумнівається, як я недавно. Тримайтеся всі! Переживемо і це. Будемо всі здорові! » – побажала Таюне.