Почніть з попередників! Парасюк гучно звернувся до в.о СБУ. Про це говорили із Зеленським

Нардеп Володимир Парасюк звернувся до глави СБУ Івану Баканова.

Про це він написав на своїй сторінці.

Президент доручив в.о. СБУ Івану Баканову зробити перші кроки у питанні боротьби з економічним бандитизмом і контрабандою.

Далеко йти непотрібно. Починати треба з тих, кого зараз звільняють з керівних посад СБУ. Всі знають, що ця структура за останніх 5 років найбільше знущалась над бізнесом і не давала нормально працювати.

Найкращим прикладом цього свавілля є Пісний. На Західній Україні він всюди порозставляв своїх людей і родичів. Вони на митниці, в прокуратурі, в поліції і т.д. Вони всюди, де можна використати службове становище для заробітку грошей! Їм плювати на державу, головне для них – паразитувати і збагачуватись. А знаєте хто кращий друг Пісного? Луценко і Кубів. Тут дуже добре працює прислів’я: «Скажи хто твій друг і я скажу хто ти».

Пане Баканов, почніть з попередників. Це буде дуже знаково і правильно. Ну не можуть такі як Демчина чи Пісний просто безнаказано піти.

Ну а якщо говорити про системність і правильність, то в СБУ раз і назавжди потрібно забрати можливість розслідувати економічні злочини. Вони мають займатись розвідкою, антитерористичною діяльністю і захистом територіальної цілісності.

В СБУ є нормальні хлопці, які були на передовій. І коли вони сумлінно виконували обов’язки і захищали нашу державу зовні, то їхні «колеги» розривали бізнес і знищували Україну всередині.

Варто зазначити, Перший заступник голови СБУ – начальник Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Іван Баканов має намір звільнити трьох заступників.

"Я думаю, що не буде трьох заступників", – сказав він журналістам на брифінгу, повідомляє LB.ua.

За даними "Цензора", звільнять Сергія Коваленка (заступник з питань боротьби з контрабандою); Василь Пісний (заступник з питань боротьби з організованою злочинністю); Володимир Рибачук (заступник з питань боротьби з корупцією в судах).

Баканов прізвищ на брифінгу не назвав.

"Люди повинні хотіти служити в Службі безпеки України, служити Україні, а не якимось приватним інтересам. З іншого боку, це, знаєте, як рефлекс. Звичайно, ви повинні перезавантажити в тому числі і кадровий склад СБУ. І таке добро є від президента України, і, відповідно, такі заходи відбуватимуться", – сказав Баканов.