“Порошенко дав команду на зачистку …”: Мітингувальники готові захищатися. Що відбувається під Верховною Радою

Відомий народний депутат від Самопомочі Семен Семенченко заявив, що правоохоронці хочуть зачистити наметове містечко під Верховною Радою, передає Корупція.Інфо

На своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук, політик заявив про те, що Порошенко дав команду нацгвардії і поліції розігнати наметове містечко, де зібрались шанувальники Міхеїла Саакашвілі. 

Популярне: "Інколи підміняла справжнього політика": В Мережі показали двійника Тимошенко. Важко не сплутати

"Порошенко дав команду на зачистку табору під Верховною Радою прямо зараз", – написав він вранці.

Нагадаємо, що мітингуючі зібрались ще 17 жовтня 2017 року і виступили відразу з декількоми вимогами: скасування депутатської недоторканості, створення антикорупційного суду і введення пропорційної виборчої системи. Протестуючі встановили намети і заявили, що акція безстрокова. Але зараз там залишилися лише представники "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі та "Самопомочі". Саме містечко поділено на дві частини на вул. Грушевській та у Маріїнському парку. 

Поліція неодноразово закликала звільнити проїжджу частину, але намети залишались на місті. Семенченко, який знаходиться разом з мітингувальниками розповів, що зараз на вул. Грушевській стоять декілька автозаків, а протестуючі вже готуються захищати містечко силою.