Повністю гола! Анна Сєдокова вразила шанувальників відвертим фото. Прикрила тільки…

Українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, вразила шанувальників пікантним фото в ліжку.

Відповідний знімок зірка розмістила на своїй сторінці в Instagram. На ньому вона позувала абсолютно голою, прикривши інтимні частини тіла ковдрою.

“А скільки ти спиш? Я ось сьогодні тричі по годині та ще півтори години в готелі. Але це перельоти просто. Збираю ніч по хвилинах”, — написала Сєдокова.

Шанувальники із захопленням зустріли нову публікацію співачки. У коментарях під постом вони залишили чимало приємних компліментів.

Нагадаємо, що раніше Анна Сєдокова схвилювала шанувальників новиною про те, що хвора на кропив’янку. Однак буквально через кілька днів показала себе у всій красі в купальнику біля басейну, заспокоївши фанатів.

“Втеча для порятунку. Я, взагалі-то, не з слабаків. Сильна жінка, але коли іноді потрібно втекти, щоб знайти шлях до себе. Знайти себе. Коли напад загострився, я сіла в машину і помчала”, – підписала фото Седокова.

Зазначимо, Седокова часто радує фанатів відвертими знімками.

Також раніше Анна Седокова нарвалася на чергову порцію критики в мережі, коли опублікувала знімок, на якому блиснула пишними грудьми в сукні з глибоким декольте.