“Пропоную, що ми можемо помінятися. Він завжди говорив – ні”: Андрій Богдан зробив гучну заяву про можливу відставку

Глава Офісу президента Андрій Богдан не виключає, що замість нього цей держорган може очолити його перший заступник Сергій Шефір.  Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "1 + 1".

"Я йому постійно пропоную, що ми можемо помінятися. Він завжди говорив – ні, але останній раз погодився. Так що, можливо, в зв'язку з реорганізацією це буде Офіс президента, а не Адміністрація президента. Можливо, ми поміняємося місцями. Можливо, я  буду першим помічником. Є такий план. А Сергій Шефір може стати главою Офісу президента ", – сказав Богдан.

На питання про те, чи не переживає він з приводу того, що його можуть змістити з посади в зв'язку з люстрацією, Богдан відповів, що його посада не підпадає під вказаний закон.  Однак він підкреслив, що якщо буде доведено зворотне, йому не складно буде звільнитися в будь-який момент.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський своїм указом №417 / 2019 від 20 червня створив Офіс президента, реорганізувавши Адміністрацію президента і скоротивши чисельність її співробітників.  Згідно з рішенням про реорганізацію, керівний склад Адміністрації президента був переведений на посади в Офіс президента.