“Пряма зрада!” Порошенку і Ко дісталося по повній. Емоційна заява підірвала інтернет. “Вони брехали і…”

Учора, 15 серпня, Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош заявив, що доля держави залежить від об’єднання всіх патріотичних сил. Також він заявив, що підтримує об’єднавчі процеси і вважає логічним гуртуватися навколо партії Петра Порошенка – як найбільшої української опозиційної сили.

“Я підтримую всі об’єднавчі процеси. У зв’язку з тим, що “Європейська солідарність”, я так розумію, тут найрейтинговіша сила, то логічно, щоби люди долучалися з різних середовищ державницьких – і громадських, і політичних, до цієї сили. Зараз не можна ділитися”, – переконаний Ярош.

Проте зовсім протилежну думку і критику на адресу Яроша висловив екс-нардеп і теж учасник бойових дій на Донбасі – Семен Семенченко.

Своїми думками він поділився у Фейсбуці:

“Знову закликають «всіх хто любить Україну» об’єднуватися навколо партії ПЕС. Що мол «не можна розділятися». Як це «не можна»? Треба! Ми «не розділялися» в Іловайську, коли добровольців розстрілювали в «зеленому коридорі» погодивши заздалегідь час і маршрут виходу з Генштабом РФ. Ми «не розділялися» в Дебальцеве, коли Генштаб дав команду на виведення військ з Логвинове і «забув» дати команду ввести їх назад. Коли орки розстрілювали хлопців прямо на трасі Бахмут – Дебальцеве…. Ми «не розділялися» коли добровольців пхали по тюрмах, а самі нинішні «опозиціонери» з ЄС/ БПП торгували з ворогом.

У нас хороша пам’ять бо надто багато полягло наших побратимів… Саме через пряму зраду тих до яких зараз закликають «приєднуватися». Ми «не розділялися» в революційному таборі на Груші в 2017-2018. Коли ветеранам ламали кістки, труїли газом і ставили на коліна. Коли топтали червоно чорний прапор і відправляли хлопців в в’язниці Маріупольського СІЗО. Ми «не розділялися» коли вони брехали, заливали гівном добровольчий рух і давали торгові преференції Медведчуку. Коли м*сковські в*ші п’ять років безперешкодно скуповували українські засоби масової інформації і розгортали мережу своєї пропаганди.

Об’єднуватися проти м*сковських в*шей з українс*кими гн*дами – це прирікати себе на нові поразки. Злитий Майдан 2004, злитий Майдан 2014. злитий порив мільйонів українців в 2014-2015. Знов, по другому колу? Ні. М*сковські воші повинні бовтатися на одних стовпах разом з українськими гн*дами. І саме в цьому вони не повинні розділятися! У цьому питанні я повністю згоден как Симоном Петлюрою так і з батьком Махном…”.