Прямо в Раді! Шуфрич похитнувся, гучний ляпас – “майстер маніпуляції. “Слуга” не стерпів, скандалу не уникнути

На засіданні Ради 18 вересня відбулася чергова жорстока словесна перепалка між нардепом від “СН” Георгієм Мазурашу та представником “ОПЗЖ” Нестором Шуфричем. Причиною непорозуміння стало обговорення поправок до законопроекту №2194 про “земельну децентралізацію”.

Так, під час виступу Нестор Шуфрич звинуватив “слуг”, що ті “зливають свої поправки”. У відповідь на це нардеп Мазурашу, без уточнення імен, відповів наступне:

“Він майстер спорту зі стрільби з лука, за що респект. Але він ще й заслужений майстер маніпуляцій. Будь ласка, стежте за своєю принциповістю, а зі своєю якось самі розберемося. І бажано, щоб ви принциповість проявляли в інтересах України, а не розумієте, кого”, – заявив Мазурашу.

На подібне звернення, Шуфрич нагадав, що справді є майстром зазначеного виду спорту і звернувся до нардепа із проханням “мати яйця” і називати прізвища опонентів.

“Колега Мазурашу, коли ви згадуєте ОПЗЖ і майстра спорту, майте яйця говорити прізвище. Що стосується маніпуляцій. Апелюють до маніпуляцій і дезінформації тоді, коли немає фактів і аргументів доводити зворотне. Тому, будь ласка, назвіть факт маніпуляції, факт дезінформації. І доведіть інформацію, яка це спростовує. Це буде по-чоловічому. А коли нічого сказати, “нічого на дзеркало нарікати, коли пикою не вийшли”, – заявив нардеп ОПЗЖ.

Машуразу вирішив не залишати слова Шуфрича без належної уваги і жартома відповів, що “не показуватиме те, про що той просить”.

“Я вам сказав, що з повагою ставлюся до звання майстра спорту зі стрільби з лука. Це олімпійський вид спорту. Я сказав, що ви заслужений майстер з маніпуляцій. Тому що до моєї першої поправки справа дійшла сьогодні, а ви вже позавчора звинуватили маніпулятивно, що нібито Слуга народу зливає свої правки. Ви подивіться за своїми колегами, які не на всіх правках наполягають. І під час правки своєї я розповідав не про чисте небо і красиві поля, а про державну правку, яку просив підтримати. І, вибачте, я вам не буду показувати те, що ви попросили, тому що це не входить у функції парламентаризму”, – додав Мазурашу.

Шановні читачі, також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.