Прямо зараз! Путін не чекав – попали в пастку. Країну сколихнув несподіваний прогноз: “розвалиться через 10 років”

Політичний експерт Руслан Осипенко заявив, що Росія розвалиться за 10 років.

«Я не згоден з твердженням, що санкції проти Росії будуть їй шкодити лише в довгостроковій перспективі. Якщо подивитися рейтинг сталого розвитку, і місце України і Росії в ньому, то Україна вже за 7 років обігнала Росію. Це говорить про те, що розвиток російської економіки трохи призупинився, а українська економіка і ВВП продовжують рости. Ми їх наздоганяємо, ми безперечно не маємо стільки потенціалу, скільки вони, але по багатьох пунктах ми їх вже обігнали», – зазначив експерт.

Найголовніше, наголосив він, що Росія втрачає, це надію на майбутній розвиток.

«У неї немає світлого образа майбутнього, що через 3-5 років все пройде, вони зможуть домовитися з Європою, США і продовжити свою роботу, як до 2014 року. Чому така надія в них була? Тому що вони мали історичний досвід з країнами Балтії. Колись Росія їх забрала, США їм сказали: політично ми не погоджуємося, а економічно співпрацюємо, тому що у Росії є багато природних ресурсів. З Україною так не вийде, тому що тут порушені принципові питання. Росія з Кримом попала фактично в пастку. Вона його захопила, вже не може відпустити. Ці санкції згодом просто розвалять Росію, думаю, протягом 10 років. Радянський союз падав з 1979 року до 1990 року. Дві помилки – Афганістан і Перебудова – і все пішло під откос», – заявив Осипенко.

Шановні читачі, також підписуйтесь на наш телеграм канал Корупція – інфо – https://t.me/korupciya, аби не пропустити ще більше цікавої та актуальної інформації.