Путін, ЗАКІНЧУЙ ВІЙНУ! Страшний бунт почався: ПІДНЯЛАСЬ ВСЯ РФ – штурмом до Кремля?Війська на вихід!

Протестні настрої на РФ ростуть з кожним днем. Родичі загиблих окупантів починають вимагати від президента Путіна відповідей та погрожують почати протести.

Родичі в’язнів-військових з угруповання «Шторм» ЗС РФ записали відеозвернення до глави Кремля Володимира Путіна. Вони поскаржилися, що їхні рідні «кудись поділися», поїхавши воювати проти України. Вони також закликали Путіна відповісти, адже вони втомились від бездіяння влади та не розуміють, для чого їм взагалі така влада. Не виключено, що зовсім скоро таких заяв ставатиме набагато більше та це переросте у справжній бунт проти Путіна, адже, кожного дня на фронті в Україні помирають тисячі окупантів.

Зауважимо, відповідний ролик було опубліковано в Мережі.

 Родичі в’язнів запевняють, що вже майже рік від військових немає жодних звісток. Влада не тільки не повідомляє сім’ям про їхні долі, а й відверто знущається. Не дочекалися вони ні правди, ні обіцяних пільг і виплат.

«Дайте відповідь, куди поділися наші діти, брати, чоловіки? З частини приходить відповідь, що вони з 30 червня значаться всі безвісти зниклими, хоча в липні вони виконували бойові завдання. Ми не знаємо достеменно, що з ними сталося, куди вони поділися, у кого шукати відповідь… Ми борсаємося в цьому болоті, і результату немає жодного… Зазвичай у всіх формулювання, що ми були добровольцями, на цей статус не поширюються пільги тощо. Хоча офіційно було озвучено, що добровольці прирівнювалися до військовослужбовців… На практиці нічого подібного ми не спостерігаємо. Чому така несправедливість? Військкомати працювати зі «штормовиками» взагалі не хочуть. Жодних запитань їм поставити не можна… Немає паперів. Ми нічого не можемо довести. Ходимо по колу, як циркові поні», — поскаржилися родичі окупантів