Саакашвілі зробив це! Ранкова новина “підірвала” Мережу. “Незабаром назвуть імена”

Після призначення колишнього президента Грузії Міхеїла Саакашвілі на посаду члена Національної ради реформ на базі відомства було створено “Офіс простих рішень і результатів”. 3 червня засновано громадську організацію з такою назвою, її донорів обіцяють назвати пізніше.

В Україні зареєстрували громадську організацію “Офіс простих рішень і результатів”, повідомлення про це 3 червня з’явилося в базі даних YouControl.

Керівником структури названий Семен Кривонос.

Як пише “Бабель”, організацію створили глава Виконавчого комітету реформ Міхеїл Саакашвілі і його заступник Олександр Ольшанський. Через неї повинні надходити гроші на утримання недержавної структури з такою ж назвою, яку Саакашвілі організував на базі Національної ради реформ 26 травня. Тоді ж сторінки ради в соцмережах були перейменовані в “Офіс простих рішень і результатів”.

Виконавчий директор Офісу Марія Барабаш пообіцяла виданню незабаром назвати імена донорів, які будуть фінансово підтримувати реформаторські структури.

Біля офісу вже з’явилися три локації: в Кабміні, Офісі президента і в концертно-виставковому центрі “Парковий” – неформальному штабі партії “Слуга народу”. Барабаш прогнозує, що детальна інформація про цілі і завдання “Офісу простих рішень і результатів” з’явиться після першого засідання Нацради реформ, дату якого незабаром призначить президент Володимир Зеленський.

Поки відомо, що організацію розділять на відділи – виконавчий, міжнародний, комунікаційний і законодавчий.

Українці в Мережі висловлюють схвалення.