Щойно! Папа Римський звернувся до українців: потужна заява! Зброя не вихід – світова спільнота прислухається!

Папа Римський Франциск після недільної молитви звернувся до українців. Понтифік запевнив, що молиться за нашу країну та за мир на наших землях. За словами Папи Франциска, зброя не є шляхом до миру. 

Папа Франциск переконаний, що мир в Україну, крім молитви, може принести серйозний міжнародний діалог. Світова спільнота, на думку понтифіка, повинна виступити посередником у переговорах, про це повідомляє Vatican News.

Після проказування молитви «Ангел Господній» у неділю, 12 грудня 2021 р., Папа Франциск звернувся із окремими побажаннями до українців. 

Дорогі браття й сестри, бажаю запевнити у своїх молитвах за дорогу Україну, за всі її Церкви, релігійні спільноти та ввесь її народ, аби напруження навколо неї були розв’язані за посередництвом серйозного міжнародного діалогу, а не за допомогою зброї. Мені завдає великого болю остання статистика, яку я прочитав: цього року вироблено більше зброї, ніж минулого. Зброя – це не дорога. Нехай же це Господнє Різдво принесе Україні мир!, – повідомив Папа Римський.

Нагадаймо, ймовірно, що Папа Римський Франциск здійснить офіційний візит в Україну, це може статися вже у 2022 році.Такою інформацією поділився митрополит Львівський архієпископ Мечислав Мокшицький. Він дав інтерв’ю польським журналістам, повідомляє 24 канал.