Щойно! Зеленський сам не свій – жахаюча трагедія: сталося щойно! Траур для всіх! Кремль озвірів!

Сьогодні, 27 березня, російська армія завдала удару по місту Слов’янськ, що на Донеччині. На цей цинічний обстріл відреагував президент України Володимир Зеленський. 
 
Відповідний допис він опублікував у своєму телеграм-каналі.

“Ще один день, який розпочався з тероризму РФ. Держава-агресор обстріляла наш Слов’янськ. На жаль, є загиблий і постраждалі різного ступеня тяжкості. На місці працюють усі служби. Надається допомога. Триває розбір завалів. Ворог повинен знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті. Відповідальність понесуть усі, хто причетний до цієї агресії”, – йдеться у дописі Зеленського. 

Зазначимо, що напередодні соціальних мережах та Telegram-каналах повідомили про приліт по Слов’янську. 

Місцеві жителі підтверджують удар по місту. За словами людей, прильот стався десь недалеко від центру. Повідомляють про те, що загорілися машини і на місце вирушили рятувальники.  

Також люди говорять про те, що у деяких будинках посипались вікна.  

Офіційної інформації щодо кількості постраждалих наразі немає. 

Зазначимо також, що місто знаходиться у безпосередній близькості до лінії зіткнення. Збройні сили України міцно тримають оборону та нещодавно здійснили успішний наступ на північній околиці Бахмута Донецької області й узяли під контроль частину території біля траси Е40 Бахмут – Слов’янськ.