Штраф в студію: незмінний ведучий шоу “Поле Чудес” Леонід Якубович обурив громадськість їздою по тротуару

Знаменитого російського телеведучого Леоніда Якубовича звинувачують в зухвалому порушенні правил дорожнього руху.
Напередодні в ЗМІ потрапили фотографії незмінного ведучого шоу «Поле чудес», який роз'їжджає на чорному позашляховику по тротуару в Чебоксарах. Як розповідають очевидці, Якубович виїхав на пішохідну зону після того, як виявив, що дорога перекрита. Він вирішив об'їхати відрізок шляху, «зрізавши» по тротуару, де пересувалися перехожі.

Перехожі, обурені діями Леоніда, зняли його на камеру, а після надали цій ситуації розголосу. Стверджується, що Якубович також не був пристебнутим, а також у його автомобіля були вимкнені фари. МВС по Чувашії проведе перевірку за фактом даного інциденту, за результатами якої водій буде притягнутий до відповідальності.

У розмові з журналістами Якубович відмовився вибачатися за порушення. Він заперечує свою провину і стверджує, що не виїжджав на тротуар.
«Маячня цілковита», – цитує Леоніда ura.news. Більше ніяких пояснень того, що сталося Леонід давати не став. Крім того, він не зміг пояснити, звідки в Мережі з'явилися вищезгадані знімки.

«Невже двійник?» – жартують користувачі. Проте, напередодні Якубович дійсно прилетів до Чувашії в складі «зоряного десанту» телеведучих Першого каналу, який в міжнародний День захисту дітей, провів в Чебоксарах масштабну благодійну акцію. До речі, інцидент, який описують очевидці, стався якраз незадовго до того, як Якубович вийшов на сцену в рамках концерту для місцевих жителів.