Штурм Кремля? Народ повстав: про це мовчать ВСІ новини — Путіна за шкірку, нереальний протест!

Дружини російських мобілізованих, які домагаються повернення своїх чоловіків додому та безуспішно намагалися організувати мітинги на їхню підтримку прямо під Кремлем, публічно звернулися за підтримкою до народу Росії.  Їхній заклик опубліковано в Telegram-каналі «Шлях Додому». 

Публікація, яка містить різку критику Путіна, пройшла майже непоміченою: за шість годин звернення зібрало трохи більше ніж 20 тисяч переглядів.

«Це звернення до кожного чи, швидше, благання про допомогу. Прямо на ваших очах розгортається наша трагедія, яку ми не в змозі винести на самоті! Ми стукали в усі двері. Наша держава відвернулася від тих, хто перший відгукнувся на його поклик про допомогу. Насамперед від самих мобілізованих та їхніх близьких», – з таких слів починається звернення, опубліковане в телеграм-каналі, на який підписано трохи більше 15 тисяч осіб.

Автори послання пишуть, що «надії майже не лишилося»: «Ні у кого з нас немає певності. Багато хто вже не має майбутнього.

Ми, виявляється, не виборці і не громадяни, а, можливо, вже й не люди зовсім… Нас зраджують і винищують свої», – йдеться у публікації.

Автори звернення нагадують, що президент РФ обіцяв не закликати резервістів, а потім «обіцянки за фактом виявилися пустушкою»: «За ширму стабільності для більшості наші чоловіки платять кров’ю, а ми – здоров’ям та сльозами.

Нас намагаються заткнути виплатами та пільгами, наводячи «гідний» приклад «Курська».

Далі жінки запитують: «Наші хлопці ЩО вже 15-й місяць викуповують?» — і роблять припущення: «Мабуть, нашу з вами Батьківщину звільняють для вершків суспільства: маніяків, алкашів, мігрантів, непомірно багатих чиновників та їхніх діточок (чому вони не в окопах, до речі)?»

Дружини мобілізованих у листопаді намагалися провести у різних регіонах Росії мітинги з вимогою повернути їхніх чоловіків додому. Однак влада відмовляла їм у акціях. Наприклад, у Москві приводом відмови стала ковід. Лише у Новосибірську влада погодилася провести з дружинами зустріч у закритому режимі у будівлі місцевого палацу культури, незалежним ЗМІ потрапити на неї не вдалося.

Отака то свобода в Росії. А що ви хотіли? Треба було виходити на мітинги в 2014 році чи то 24 лютого. Тепер вже пізно. Всім на вас начхати.