Ситуація критична: Президент збирає олігархів на строковий «сходняк»

Як стало відомо, на цьому тижні відбудеться великий сходняк олігархів.

Вперше за багато років всі олігархи країни зберуться за одним столом, щоб обговорити критичну ситуацію, пов'язану з блокадою торгівлі на крові українців, пише Корупція.Інфо

Слідуючи інформації, олігархи панікують у зв'язку з тим, що блокада з Донбасу може перекинутися на інші області України і перерости в справжню війну проти них.

Популярне: Посеред ночі на автодорозі “Київ – Чоп” сталася трагедія

«Порошенко планує великий сходняк. Збираються фактично всі олігархи країни обговорити вкрай складну ситуацію. Є побоювання, що блокадчикам хтось зливає найважливішу інформацію і підказує, куди саме варто бити. Президент боїться, що таким чином спливе щось убивче проти нього і режиму в цілому. Вони побоюються того, що українці почнуть блокувати бізнес олігархів по всій країні», — говорить джерело.

Як повідомлялося раніше, блокада Донбасу стрімко розвивається. 20 годин тому було заблоковано стратегічну дорогу на Маріупольському напрямку.

На блокаду з'їхалося безліч нових людей з усієї України. Це вже перестає бути просто блокадою. Це вже справжня боротьба проти олігархату в країні.

Журналісти пишуть:

«Це найпотужніший удар з боку ветеранів. Силу цього удару ви зрозумієте в найближчі кілька днів»

Варто відзначити, що кілька днів тому деякі українські ЗМІ повідомляли про зустріч Порошенка, Ляшка і Ахметова. Після цього Народний Фронт, БПП та Радикальна Партія підписали якісь документи, спрямовані на недопущення позачергових виборів в Україні та спільної підкилимної діяльності ВРУ.