Скандал: злочинець виклав в Мережу інтимні фото поліцейської (фото 18+)

 

 

Оголене селфі майора поліції з Пермського краю стало приводом для шантажу.

Невідомий чоловік, який представився колишнім коханцем жінки, розіслав її еротичні знімки місцевим журналістам.
До редакції газети «Місцевий час» надійшов дзвінок від чоловіка, який запропонував компромат на майора поліції. Як стверджував чоловік, майор була його коханкою і зрадила йому з іншим, і тепер він прагне помститися.

Чоловік надіслав кілька знімків з «полуничкою» співробітниці поліції, в коментарі до яких повідомив звання, місце роботи, ім'я та прізвище жінки.

Крім того, він повідомив, що володіє і «більш відвертими» знімками дами.
Як доказ ображений коханець надіслав ще кілька фотографій жінки, набагато більш фривольного змісту.

Відзначається, що чоловік вирішив ще й підзаробити на знімках, зажадавши за них п'ять тисяч рублів.

У розмові з кореспондентом видання шахрай зізнався, що майор поліції не єдина його жертва. Він заявив, що готовий надати фото та відео «ще двох в такому ж званні», а також місцевих чиновниць.
 

«Досить важко повірити, що маєш справу з професійним спокусником жінок-майорів, правда? Швидше за все, мова йде про професійного зломщика персональних даних », – зазначає видання.


Однак чоловік шантажистом себе не вважає.

«Вам не важливо знати хто я! Я не займаюся шантажем і здирництвом! Будь-яка з них мені дасть в десять разів більше, тільки щоб я мовчав », – заявив він.
 

Журналісти вирішили передати контакти шантажиста в поліцію для перевірки.

Історія зі знімками майора поліції зацікавила західні ЗМІ.
Таблоїд The ​​Sun зазначив, що провокаційні Селфі співробітниці російської поліції з'явилися всього через тиждень після того, як її мексиканську колегу звільнили за знімки топлес в патрульній машині.

На думку британських журналістів, фотографії росіянки також можуть стати вірусними, як і селфі Наді Гарсіа.

Вони відповідають: хоча співробітницю мексиканської поліції і змусили написати заяву на звільнення після того, як її еротичні фотографії здивували керівництво, тепер її буквально засипають пропозиціями від модельних агентств. В якості моделі для фотосесії дівчину запросили і кілька чоловічих журналів.