Соціальний Ляшко: Як радикал відпочиває з шейхами-мільярдерами на Капрі (ФОТО, ВІДЕО)

Великий поборник соціальної справедливості та зниження комунальних тарифів Олег Ляшко вже тиждень відпочиває на найдорожчому острові Італії, де зазвичай відпочивають арабські шейхи мільярдери

 

 

 

Про мільйонерський відпочинок українського радикала на власній сторінці у "Фейсбуці" написав мешканець Капрі українського походження Олег Ходаковський.

Здається, Олег Валерійович втратив геть усі сили на боротьбу за права знедолених українців і винажений організм вимагає виключно відпочинку за найвищими тарифами – найдорожчій в Італії курорт, найдорожчий готель, "Астон Мартін" та шопінг в модних бутіках. 

На весь цей шик ревного поборника соціальної справедливості заздрисно спостерігають українські заробітчани, та камери телеканалу "Інтер". Правда, "Інтер" знімає не мільярдерський релакс радикала, а зустрічі з нужденними заробітчанами. 

Але соціальні девіації Олега Валерійовича також не уникнули народної уваги. Зокрема Ходаковський пише:

"Завтра відбудеться зустріч народного депутата Ляшка з українцями у Римі. Вже тиждень терпимо його "дефілювання" на острові Капрі.

Ляшко з дружиною і друзями на острові Капрі

Приїхав наш шановний депутат з друзями (також депутатами з ВР і Київрада). На парковці стоїть автомобіль з українськими номерами. Автомобіль Aston Martin, який є найдорожчим у світі (від 120тис. до 2млн долларів).

Українці-заробітчани фотографуються поруч з депутатським авто

Живуть наші співвітчизники в дорогому готелі Capri Tiberio Palace, де номер, в серпні коштує мінімум 800 євро (є і номера за 2500-3500 євро).

Готель Capri Tiberio Palace

Готель Capri Tiberio Palace. Вид з вікна

Готель Capri Tiberio Palace

Готель Capri Tiberio Palace. Можна повечеряти на терасі.

 

Вже тиждень Ляшко фотографується з заробітчанами 
і розповідає їм про "злочинну владу"

Тепер до конкретики. Дорогий автомобіль з українськими номерами на автостоянці (тиждень муляє очі не лише українцям ), щовечірнє дефілювання по бутіках, прогулянки на яхті, вечері в дорогих ресторанах. Як це все сприймати Капрійським українцям? Була ідея зловити наших співвітчизників і відправити додому. Але ми не варвари, ми в Європі. Вже тиждень Ляшко фотографується з українцями. Третій день тут працює знімальна група каналу "Інтер". А нашим київським депутатам навіть і не думалося, якось поскромніше себе поводити (навіть якщо вже і "попалились" на найдорожчому острові Італії ).

Мало того, годину тому зайшов в магазин, щоб придбати карточку поповнення телефону, а там "наші друзі" скуповують футболки, штани і шорти бренду Ferrari. Мені карточку не продали, бо скуповуються VIP клієнти, і продавці зайняті. На Капрі, зараз присутні кореспонденти (ну і папараці), з багатьох італійських і світових видань. Зацікавив їх автомобіль наших "друзів". Номера українські, і логічно запитують українців про власника авто. Сказали, що цікава тема для перших шпальт європейських видань, про відпочинок представників країни, яка весь світ просить фінансової допомоги, неформально воює з Росією і більше 10% населення, якої виїхало за кордон, в пошуках роботи. Поки що українці тримають солідарність, навіть із такими співвітчизниками, і не признаються чий цей автомобіль. Але тема цікава.

Думаю журналісти європейських видань зачеплять цю тему.

ТАК ЩО ПОДЯКУЙТЕ ЗАВТРА ПАНУ ЛЯШКУ (коли буде в Римі ), за те що зганьбив Україну, за те що тепер італійці нам не вірять, що Україна воює, що ми бідна країна, і що нам деколи потрібно заплатити більше, бо ми жаліємося, що потрібно відправити кошти на допомогу бійцям АТО, на лікування поранених. РЕВОЛЮЦІЯ ГІДНОСТІ, ПРИВЕЛА В ДЕПУТАТИ "ГІДНИХ " ЛЮДЕЙ…..",- пише Олег Ходаковський.