Стало відомо про дострокові президентські вибори. Хто він наступник Путіна? Ці слова просто збивають з ніг

 

 

Серед припущень усіх чаклунів та ведунів найбільшим авторитетом завжди користувалися саме пророцтва Ванги, передає Корупція.Інфо

Популярне: Невже це правда! Ви тільки подивіться чим Аваков займається в Канаді. В це важко повірити

 Не раз жінка, очі якої все життя були міцно заплющені, бачила набагато більше, ніж всі астрологи разом взяті.

Хоча кожен по-різному ставиться до її прогнозів, але тим не менш вона дала оцінку найважливішим подіям, які в майбутньому відбулися у світі. Свого часу Ванга напророкувала й досить швидку, практично неочікувану зміну влади в Росії у 2017 році. Мова йшла про указ та президентські вибори, при чому дострокові.

Наступник чинного лідера Кремля кардинально різнитиметься від Путіна: по-перше, він не матиме жодного зв'язку із спецслужбами, зокрема КДБ чи ФСБ. По-друге, швидше за все, буде дотримуватися більш ліберальних поглядів, але зіткнеться із моторошними репресіями на своєму шляху.

Змін не уникнути, вважала Ванга. Чиновникам вищого рангу в РФ у прямому сенсі світить чималий тюремний термін – практично одразу після зміни чинного режиму. Деякі з них поквапляться назавжди втекти з країни, рятуючись від кримінальної відповідальності за злочини попередніх років.

Втім, за цей час суттєво зменшаться природні ресурси Росії, видобуток нафти перестане приносити основні прибутки. Не виключала провидиця й того, що північний сусід може бути втягнутий у "велику війну", але деталі кровопролитних подій та їх загрозу поки що точно не розшифрували.