Стягнули Нацгвардію! Під вікнами Зеленського добровольці влаштували масштабний протест. “Карантин не для них?”

Під будівлею Офісу президента почався масштабний протест добровольців, через що туди почали стягувати загони Національної гвардії.

Про це повідомляє Telegram-канал PavlovckyNews.

“Кілька тисяч учасників маршу добровольців прийшли до Офісу президента, щоб виставити вимогу керівництву держави припинити капітуляцію”, – йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що правоохоронці і безліч протестуючих наділи захисні маски, а прийшли не з порожніми руками – частина з активістів тримають в руках плакати і прапори України.

При цьому люди розповідають, що вимагають від влади відмовитися від переговорів з бойовиками, яким планується надати амністію. За їх словами, це робиться під прикриттям карантину, який недавно оголосили.

У той же час телеграм-канал “Клименко-Тайм” обурюється, що сотні людей розгулюють натовпами по столиці і це в умовах карантину.

“Марш патріотів до Дня добровольця “в Києві сьогодні таки проходить. Людей не сказати, що дуже багато, але достатньо. Погрожували прийти в протигазах, а по факту – навіть маски одягнули одиниці. Розумовий розвиток учасників – на висоті.

Кличко, який 11 березня ввів карантин, мовчить. Поліція спостерігає. Цим можна, так? А якщо серед цієї юрби хоча б кілька заражених? Піди ж і з регіонів приїхали деякі, так? “, – йдеться в повідомленні.