ТЕРМІНОВО!!! Наближається найстрашніший в світі ураган зі швидкістю 201 КМ/ГОД. Рятуйтеся, люди

epa05519547 A handout image released by NASA Earth Observatory on 02 September 2016 shows a satellite image of hurricane Hermine approaching the western coast of Florida, USA, 01 September 2016. Category 1 hurricane Hermine is expected to make landfall on 02 September 2016 and to weaken to become a tropical storm over the weekend. EPA/NASA EARTH OBSERVATORY / HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY

Ураган Харві наближається до східного узбережжя США та може стати найпотужнішим штормом на континентальній території Америки за останні 12 років. Про це пише VОА, передає Корупція.Інфо

Популярне: “Здохне, як собака під парканом”: Пророцтво майбутнього Медведчука поставило на вуха всю Мережу

Очікується, що ураган Харві обрушиться на США увечері в п’ятницю або вранці в суботу зі швидкістю вітру до 201 км/год. Він може викликати підвищення рівня моря на висоту до 3,7 метрів і принести до 97 см дощів у деяких районах Техасу.

Крім того, діють попередження про повені для півночі Мексики та Луїзіани. У зв’язку із загpoзою урагану на південному узбережжі Техасу проводиться евакуація і скасований перший день занять у школах.

За прогнозами Національного центру з ураганів, Харві досягне берегів США як ураган третьої категорії за шкалою Саффіра-Сімпсона, ставши першим потужним ураганом на континентальній території США з часів урагану Вілма в 2005 році.