Ці руки ніколи нічого не крали: Янукович судиться за 1.15млрд доларів

Янукович подав у суд на видання LB.ua і голову правління «Ощадбанку»

 

В Януковича і Азарова на рахунках лежать понад $1,15 млрд, – голова правління «Ощадбанку», – Корупція Інфо

Популярне: ЯКЕ ЗВІРСТВО: Скандального політичного діяча Дарта Вейдера підірвали в машині разом з ДІТЬМИ!(ФОТО)

Янукович вимагає визнати недостовірними слова Пишного про його гроші в «Ощадбанку»
Колишній президент Віктор Янукович судиться з головою правління ПАТ «Державний ощадний банк України» Андрієм Пишним та Київським Інститутом проблем управління імені Горшеніна (сайт «Лівий берег») через $1,15 млрд, які назвали власністю позивача. Про це «Главкому» стало відомо з ухвали Печерського райсуду Києва від 20 березня.

На сайті «Лівий берег» 10 листопада 2016 року вийшло інтерв’ю з Андрієм Пишним. У ньому журналістка Соня Кошкіна цікавилася грішми Януковича та Азарова, які лежать на рахунках державного «Ощадбанку».

«Дуже значні суми. Більше одного мільярда 150 мільйонів доларів. Я не можу деякі речі коментувати в силу банківської таємниці. І прошу це врахувати. Це жорстка вимога закону, а закон – понад усе. Деякі речі можливо і хотів би розповісти, але не можу. Загальна сума вже відома. Це і чистий «кеш» на рахунках, і активи в цінних паперах», – відповів голова правління «Ощадбанку».

Як зазначається, у судовому позові адвокат Януковича Віталій Сердюк стверджує, що ця інформація є недостовірною та підлягає спростуванню. Наразі представникові позивача необхідно усунути недоліки, додавши до позовної заяви квитанцію сплату судового збору.