У Києві під час погоні за бандитами міліція відкрила вогонь (ВІДЕО)

Співробітники міліції Києва вночі були змушені відкрити вогонь по автомобілю Daewoo Lanos, водій якого намагався втекти від правоохоронців.

Про це розповіли в прес-службі МВС в Київській області.

«Daewoo Lanos намагався «відірватися» від правоохоронців, зухвало порушуючи правила дорожнього руху: значне перевищення швидкості, проїзд перехрестя на червоне світло світлофора, виїзд на зустрічну смугу, перетинаючи подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки. Дорогою правопорушники викидали через вікна пакетики з невідомою речовиною», – зазначили у відомстві.

Співробітники міліції повідомили, що затримали злочинців у Дніпровському районі столиці.

«Саме там міліцейський патруль порівнявся з автомобілем правопорушників. У переслідуваному авто чоловіки дістали предмет, схожий на пістолет. 

Інспектори міліції, діючи на випередження, зробили декілька попереджувальних пострілів з табельної зброї вгору. Коли зловмисники не відреагували на дії правоохоронців, міліціонери намагалися зупинити транспортний засіб порушників шляхом пошкодження», – додали у прес-службі.

Нагадаємо, що під час спецоперації із затримання вбивць столичних міліціонерів, один із злочинців загинув під час перестрілки,  а трьох інших – затримали. У зловмисників вилучили шеврони батальйону «Торнадо».