У Пісках на очах у представників ОБСЄ поранено бійців батальйону “ОУН” (ФОТО, ВІДЕО)

Село Піски, що в кількох кілометрах від Донецька, знову потрапило під обстріл.

Про це йдеться в сюжеті агенства Reuters, журналісти якого зняли на відео поранених бійців батальйону "ОУН", передає Корупція.Інфо

На момент обстрілу бойовиками Пісків там були присутні і представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, вони відвідали село, щоб поговорити з солдатами про дотримання режиму припинення вогню. Їм також довелось надаваті пораненим допомогу.

Читайте також: Автомобіль місії ОБСЄ «катається» по Маріуполю не зважаючи на ПДР (ВІДЕО)

Кореспондент Reuters повідомляє, що 5 членів добровольчого батальйону і двоє прикордонників отримали поранення. Водночас командир батальйону "ОУН" Микола Коханівський у своєму Facebook написав про те, що бойовики близько 17.00 почали накривати їхній укріпрайон із мінометів та РПГ.

 

"ОУНівці та ПС не розгубились, почали валити у відповідь, бо вже дістали, перестрілка була запекла, декілька мін попали прямо в наш укріпрайон за 10-15 м від стрільців, та ніхто не здригнувся. Жорстка перестрілка тривала 15-20 хв: результат у сепарів 1 РПГшник убитий, це бачили наші коректувальники, і один важко поранений – знаємо через радіоперехват", – написав комбат.

Читайте також: Мочанов жорстко розкритикував “сліпих та глухонімих” спостерігачів ОБСЄ (ФОТО)