“Він на мене піднімав руку”: “Фантатична жінка” TAYANNA розповіла про драму власного подружнього життя

Сьогодні українка TAYANNA зробила успішну сольну кар'єру та може похвалитися неабияким визнанням. Кожен її виступ змушує шанувальників переживати цілий спектр різноманітних емоцій: від гострого болю до неймовірної радості. 

Під час виступів зірка усміхається. Схоже, теперішнє робить її щасливою. А от про минуле вона воліє не згадувати.  TAYANNA розповіла, що біль від зради коханого чоловіка досі не може вгамувати. 

Я точно знаю, що я не хочу бути коханкою і точно не хочу переживати зраду… Це я вже пережила, і знаю, як це. Мені зраджували, і не один раз. Мій чоловік. Навіть на сьогодні не можу цього пробачити, хоча разом ми з ним вже давно не живемо, – розповіла співачка.

Але не тільки зради стали причиною розлучення. 

"Він на мене піднімав руку. Це, напевно, найбільша рана, яка може бути у жінки… При чому, я досі не знаю, яким чином це все з себе "зчищати". Тому що я займалася різними духовними практиками, медитаціями, але розумію, що до цих пір не звільнилася від цієї болі, від цієї образи. Вона ще в мені живе. І тому у мене є проблеми в знайомстві з чоловіками, бо всередині є образа на них", – зізналася TAYANNA.