Він все життя хотів дізнатися правду! Мати кинула сина при смерті ще в пологовому будинку, він виріс і знайшов її

Жінка на ім'я Тетяна Лещук (Єгорова) в 1986 році проживала в місті Сортавала (Росія), де народила дитину – хлопчика. Жінка відмовилася від власної дитини через особисті обставини. Але ось пройшли роки, він виріс і розшукав свою рідну матір, передає Корупція.Інфо

Кинута дитина, Андрій, все життя хотів дізнатися правду і звернувся в передачу "Жди меня".

До цього журналісти побували в квартирі його біологічної матері.

"Бідненько живу, – зізналася жінка, показуючи свою квартиру. – Мій син народився з дуже маленькою вагою. Лікарі сказали:" Відмовтеся від нього, він не виживе ". Мені було дуже важко від нього відмовитися. Я молода була, 24 роки. Звичайно , він мені снився, я переживала дуже. Це, звичайно, мій великий гріх. Прости мене, синочку ".


Зустріч матері і сина відбулася за допомогою групи "Пошук людей в Карелії" в соціальній мережі "Вконтакте". Там була розміщена коротка публікація: "У зв'язку з втратою родинних зв'язків розшукується мешканка Карелії Тетяна Лещук (Єгорова), 1962 року народження. У 1986 році проживала в місті Сортавала, де народила дитину. Заявка № 2 636 226 дп".

Популярне: "Переламав їй ноги, щоб запхати в…": 19-річний хлопець зґвалтував померлу від передозу дівчину, а потім…

"Я шалено радію кожен раз, коли моя непомітна робота з пошуку дає людям можливість возз'єднатися з рідними. Коли руки сина, простягнуті через десятиліття, можуть обійняти рідні плечі постарілої матері. Коли починає заповнюватися та порожнеча, яка була утворена довгими роками самотності. І кожен раз я відчуваю диво перетворення, відновлення основ, творення долі на зло, – розповів Олексій Глушков, активіст пошукового руху в Карелії.

Нагадаємо, днями оперативники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, затримали 22-річну жительку міста Василькова, яка хотіла продати свого дворічного сина.
Також нещодавно в Києві відбувся черговий кричущий випадок, пов'язаний з безвідповідальною поведінкою батьків. Як повідомляють в Патрульній поліції України, на вул. Амвросія Бучми в Дніпровському районі вдалося врятувати двох малюків, яких батьки залишили в квартирі майже на дві доби.