“Всі отримували вигоду від його теплого і щедрого серця”: У віці 93-х років пішов з життя відомий актор

У США помер актор Девід Хедісон, який відомий, перш за все, завдяки зйомкам у бондіані. Він "спочив з миром", як зазначили родичі, на 93 році життя. Про це пише Variety.

"Навіть в нашій глибокій печалі нас втішає пам'ять про нашого чудового батька. Він любив нас усіх ніжно і висловлював цю любов кожен день. Його обожнювали багато, і всі отримували вигоду з його теплого і щедрого серця", – сказано в сімейному офіційному повідомленні.

За свою тривалу кар'єру актор знявся в двох частинах бондіани – фільмах "Живи і дай померти" (1973 рік) і "Ліцензія на вбивство" (1989 рік), в яких зіграв агента ЦРУ Фелікса Лейтера.

Також на його рахунку велика кількість ролей як в повнометражних стрічках, так і в серіалах.

Нагадаємо, пішов з життя актор Майкл Слеггс, який відомий за британським асевдодокументальним ситкомом "Ця країна", помер у віці 33 років. У момент смерті він перебував у себе вдома, де лікарі надавали йому допомогу. Про це пише The Guardian.

Медики прибули в будинок актора, де надавали йому паліативну допомогу. Проблеми з серцем, які спостерігалися у Слеггса, не піддавалися лікуванню.