Вєрка Сердючка у військовій формі: архівна світлина Андрія Данилка наробила шуму серед шанувальників

У мережі з’явилося архівне фото Андрія Данилка. На знімку артист відображений в формі матроса. Його ж не впізнати!

В одній з фан-груп, присвячених Андрію Данилку, з’явилося архівне фото артиста. Багато хто звик бачити його в образі епатажної Вєрки Сердючки. Але на старій фотографії Андрій відображений в образі моряка.

Як відомо з біографії артиста, в армії він не служив і в військових діях участі не брав. Тому форму Андрій надів, швидше за все, просто для фото або для одного зі своїх номерів.

Відзначимо, що ще зі шкільних років Данилко займався художньою самодіяльністю і брав участь в команді КВН. Однак здобути освіту по творчій спеціальності йому так і не вдалося. Данилко двічі намагався вступити до музичного училища, але у нього це не вийшло. А потрапивши до київське естрадно-циркове училище на відділення розмовного жанру, Андрій відучився там всього півтора року з чотирьох. У Київському інституті культури і мистецтв на спеціальності «режисер естради масових видовищ» артист провчився цілих чотири роки, але був відрахований за межі не здачу двох сесій.

Однак це не завадило Данилко стати відомим і популярним. В образі Вєрки Сердючки він завоював серця фанатів, і навіть брав участь в «Євробаченні».

Відзначимо, що Данилко і сам веде кілька мікроблогів в Instagram. Один з них присвячений Вєрці Сердючці, а другий – особиста сторінка артиста. Нещодавно Андрій показав шанувальникам, як в реальному житті виглядає його сценічна мама Інна Адольфівна.