“Я должен комментировать эту парламентскую босоту?” – Саакашвілі грубо обізвав українських депутатів: з’явилося відео

За його словами, ганьба, що люди на Майдані гинули за те, щоб ці політики прийшли до влади

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі назвав народних депутатів, які подали проти нього заяву в ГПУ, "убозтвом", коментуючи подану проти нього в ГПУ заяву народними депутатами від партій "НФ" і "БПП". Таку позицію він висловив у "Вечірньому праймі" телеканала "112 Україна".

"Я повинен коментувати це убозтво, цих депутатів, цих пройдисвітів, цю парламентську босоту, яка просто ганьба для будь-якої країни. Люди гинули на Майдані за те, що ця босота, ці злодії і шахраї увійшли в парламент, це сором, у тому числі, два грузина загинули на Майдані. Ганьба, що ці люди називають себе народними депутатами і взагалі є політиками в цій країні. Сподіваюся, що це тимчасова ситуація, і вона зміниться", – сказав Саакашвілі.

Нагадаємо, нардепи від фракції "Народний фронт" Микола Княжицький, Павло Пинзеник, Олександр Дроздик і народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Дмитро Голубов подали в Генеральну прокуратуру України заяву про скоєння кримінального правопорушення" головою Одеської обладміністрації Михеилом Саакашвілі.