“Я довго мовчала, бо не знала, що писати”: Актриса “Дизель Шоу” зробила неочікувану заяву

Артистка "Дизель Шоу" Яна Глущенко написала зворушливий пост про трагедію в колективі.

Зокрема, Глущенко розповіла про загиблу Марину Поплавську. Відповідний запис артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

"Я довго мовчала, бо не знала, що писати. Шок, страх, горе. Наша Марі (вона ніколи не любила, коли Її називають по-батькові), наша Маріанна, моя маленька… Вона завжди була нашою наставницею, мудрою, доброю і дуже вразливою душею", – йдеться в повідомленні.

"У нас із нею були свої особливі відносини, моя Музя (так я її називала), зіграла велику роль у моїх особистих стосунках, за що я їй дуже вдячна. Маріша завжди любила гумор, вирази з її вуст можна було записувати на цитати!" – додала Глущенко.

Популярне: “Тепер позбавити людей субсидії буде складніше”: Юрист пояснила, що дає українцям нова заборона

"Ти завжди нас мірила, мудро міркувала і їла багато шоколаду (звичайно ж чорного, там же менше калорій). З тобою у нас найтепліші і добрі спогади. Я знаю, Музя, ти не хочеш, щоб ми плакали, ти завжди любила сарказм, отже твої тонометри в хороших руках! Шалено любимо тебе, дівчинко наша! Ми і весь світ! Спи, сонечко, а ми будемо намагатися і далі тебе тільки радувати. Люблю, Лялюня", – написала артистка.