“Я двічі зустрічався з Савченко. Одного разу разом з Рубаном”: Леонід Кравчук заявив, що знає правду про теракт, який планувала Надія

Перший президент України заявив про те, що знає причини, через які Надія Савченко планувала теракт, передає Корупція.Інфо

Леонід Кравчук розповів, що кілька разів спілкувався з Савченко і вона справила на політика незабутнє враження. Він заявив, що навіть під час із зустрічей Надія могла робити різкі і необдумані заяви. Завдяки своїй "славі", за словами Кравчука, Савченко відчула вседозволеність.

Популярне: "Сидіти в замкнутому приміщенні і…": Заява Супрун приголомшила українців

«Я двічі зустрічався з Савченко. Одного разу разом з Рубаном. Це було нагородження волонтерів, які вели значну роботу по лінії повернення наших полонених. Я вручав нагороди, в тому числі Рубану. Довелося поспілкуватися і з Надією Савченко. У неї є така риса в характері – вона нікого не боїться, вона всім каже «правду-матку», вона може сказати все, що думає – президенту, прем'єру. І це для неї, так би мовити, «ореол слави», – сказав Кравчук.

Кравчук додав, що Надія була ще більш нестриманою в розмовах зі своїми колегами і соратниками. Він повідомив, що вона відразу після того, як стала депутатам, могла дозволити собі розмови про вбивство і державні перевороти, але до сих пір нічого не зробила.

"Вона цілком могла говорити, що" їх треба перестріляти, перебити "і так далі. Це могло бути, я допускаю. Але я не думаю, що, скажімо, для державного перевороту в прямому сенсі цього слова було б досить Савченко і невеликої кількості її людей ", – підсумував Кравчук.

Леонід додав, що максимум, що могла влаштувати Савченко зі своїми прихильниками – це теракт, але ніяк не державний переворот, їй би просто не вистачило сил. Нагадаємо, що зараз жінку звинувачують у посяганні на конституційний лад в Україні.