Я не знаю ким був його тато! Коломойський зробив неочікувану заяву на адресу Парасюка

Ігор Коломойський заперечив факт наближеності нардепа Володимира Парасюка до його кола впливу.

Про це повідомив відомий український бізнесмен Ігор Коломойський у авторській програмі "В гостях у Дмитрія Гордона".

"Володимир Парасюк – національне надбання, а воно не може належити комусь одному" – наголосив Ігор Коломойський.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Він додав, що познайомився з Парасюком уже після Революції Гідності й досі інколи з ним спілкується.

"Парасюк не є моєю людиною. Я не знаю ким був його тато і чи був він охоронцем в Буковелі (Коломойський – власник багатьох закладів відомого гірськолижного курорту), але я його (Володимира Парасюка) до 21 лютого 2014 року навіть не бачив. Під час Революції Гідності полум'яна промова Володимира Парасюка заставили втекти Віктора Януковича. Як мені розповідав якийсь Ігор Кривецький (екс-нардеп від ВО "Свобода" з Львівщини), то Парасюк просто скористався паузою, вийшов на трибуну і виступив. Подейкують навіть, що він цю промову ледве не підслухав у Кривецького з Тягнибоком. Це все байки, звісно, але чувак просто вийшов на трибуну і надав революції нового імпульсу. Це роль особистості в історії" – зазначив Ігор Коломойський.

Говорячи про те, чи можливо в Україні домовитися про правила гри, єдині для всіх, Гордон припустив, що за столом переговорів могли б зібратися українські бізнесмени Рінат Ахметов, Дмитро Фірташ і Віктор Пінчук. 

Окрім того, Коломойський заявив, що  нардеп Сергій Льовочкін не показав себе як вправний політик. Тому що у нього "хитрість преважає над розумом"

На думку бізнесмена, Льовочкін за п'ять років нічого не збудував в Опозиційному блоці.

«Прийшли до Рабіновича зі спущеними прапорами. Хотів сказати: штанами. (…) Три роки конфліктували, вилили один на одного величезну кількість бруду. В результаті не виходить нічого », – вважає бізнесмен.

Зазначимо, що раніше в інтерв'ю для програми KishkiNa олігарх, колишній глава Дніпропетровської обласної адміністрації Ігор Коломойський заявляв, що в результаті виборів в Україні зміниться президент.