Я їх послала дуже далеко: Богомолець зробила гучну заяву в сторону Порошенка

Народний депутат Ольга Богомолець розповіла, що представники фракції Блок Петра Порошенко пропонували їй скласти мандат.

Про це вона заявила під час ефіру на телеканалі "НАШ".

"Так от, Блок Петра Порошенка, у якому мені пропонували скласти мандат, — я їх послала дуже далеко і сказала: вибачте, мене українські люди привели в парламент, за мене на попередніх виборах президента проголосували майже 400 тисяч українців, які мені довіряють, інтереси яких я відстоюю. Тому ви не дочекаєтесь, щоб я склала мандат. Буду робити все, щоб зберегти життя кожного українця", — наголосила Ольга Богомолець.

Популярне: Можна не платити? Газовики розповіли, що робити з вказаним в нових платіжках боргом

Народний депутат під час ефіру наголосила також, що вона не голосувала за Петра Порошенка на попередніх виборах президента України.

"Я не голосувала за Порошенка, бо я вважаю, що люди бізнесу взагалі не мають бути при владі, щоб у них не було бізнес-партнерів. Але так трапилось, що український народ обрав чинного президента під час війни. Саме тому я встала і пішла працювати, щоб зробити Військово-медичну доктрину, і я не могла тоді уявити, що мені цього не дадуть зробити. Але я продовжую боротися, і хочу вам сказати, що значно тяжче бути у фракції і критикувати її всередині, не голосувати за ганебний бюджет, за неправильні речі, які робляться і підтримувати правильні", — заявила Богомолець.

Нагадаємо, Богомолець заявила про те, що буде балотуватися на пост президента України. Вона заявила, що буде для українців не лише гарантом Конституції, а і гарантом справедливості.