Як Геращенко вплинув на це? ГПУ розслідуватиме справу Пашинського

Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру відкрити кримінальне провадження про незаконний вплив депутата Верховної Ради Антона Геращенко (фракція "Народний фронт") на слідство у справі про стрілянину в Київській області. – повідомляє Корупція.Інфо

Відповідну заяву подала адвокат В'ячеслава Хімікуса Марина Парінова, про що вона повідомила у Facebook, пишуть "Українські Новини".

"Печерський районний суд задовольнив нашу скаргу на бездіяльність ГПУ щодо невнесення до ЄРДР нашого заяви про вчинення злочину А. Геращенко і (спікером Головного управління Нацполіції Київської області) Н. Жуковичем. Їх злочин полягає у незаконному впливі на слідство, коли вже на другий день після події вони на всю країну оголосили В'ячеслава Хімікуса винним у злочині. Такі дії є неприпустимими і кваліфікуються нами за ст. 343 Кримінального кодексу", – написала вона.

Як уточнила вона, за рішенням суду Генпрокуратура зобов'язана внести відомості про злочин в Єдиний реєстр досудових розслідувань.