Як вона могла так вчинити?!: журналіст розповів шокуючу правду про Гонтарєву

Newly appointed head of the central bank Valeria Hontareva attends a session of parliament in Kiev, June 19, 2014. The Ukrainian parliament on Thursday overwhelmingly approved investment banker Valeria Hontareva as the new head of the central bank, as nominated by President Petro Poroshenko. REUTERS/Valentyn Ogirenko (UKRAINE - Tags: POLITICS BUSINESS)

Журналіст розповів, як Гонтарєва допомогла російським банкам в "Л/ДНР".
 
На думку журналіста і економічного експерта Олександра Дубинського, голова Національного банку Валерія Гонтарєва допомогла російським банкам розширити свою присутність на території ОРДЛО, передає Корупція. Інфо

Про це Дубинський написав на своїй сторінці в Facebook, коментуючи інформацію, що Російський "Сбербанк" почав обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, надають паспорта так званих "ДНР" і "ЛНР".

"Хочу звернутися до Адміністрації президента і попросити їх виправити дуже прикру помилку! Коли Петро Олексійович заявляє, що Гонтарєва кращий банкір Східної Європи, – він же через незнання ошукує всіх нас. 

І применшує заслуги Валерії Олексіївни, яка своєю роботою давно показала, що перевершила цей титул. Насправді, вона є кращим банкіром не лише Східної Європи, але й молодих "республік" – "ЛНР" і "ДНР", – пише Дубинський.

На його думку, через дії глави Нацбанку, російські банки залишилися у виграші.

"Завдяки її мудрому керівництву і підтримки, яку Національний банк надає державним банкам Російської Федерації на території України, – ті змогли розширити свій бізнес на територію ОРДЛО. 

Сбербанк Росії вже радісно повідомив, що приступив до обслуговування в своїх відділеннях клієнтів, які надають паспорта так званих "ДНР" і "ЛНР". 

А раз за паспортом "Л/ДНР" можна обслуговуватися в Москві, тож як дочірній банк може відмовити такому шановному клієнту в Україні?", – пише журналіст.

"Дякую Вам, Валеріє Олексіївно, за ще один крок по визнанню "республік". Нащадки його, безумовно, оцінять. Сподіваюся, з допомогою суду присяжних", – резюмував Дубинський.