«Їй було всього 37 і вона щойно вийшла заміж»: Відома модель потонула, намагаючись врятувати цуценят

Бразильська зірка Керолайн Біттенкур трагічно загинула у віці 37 років.

Бразильська топ-модель Керолайн Біттенкур загинула під час романтичної прогулянки на яхті. 37-річна красуня намагалася врятувати своїх улюблених собак.

Як повідомляє Exitoina, трагічний інцидент стався 28 квітня. Модель і її чоловік Хорхе Сестіні вирушили на морську прогулянку, прихопивши з собою маленьких цуценят. Раптово почався шторм, і собак здуло вітром за борт. Керолайн стрибнула услід за ними, щоб врятувати їх – і потонула. Вона дуже любила тварин, і до домашніх цуценятам ставилася майже як до дітей.

За Хорхе Сестіні модель і телеведуча вийшла заміж в січні цього року. До цього Керолайн вже була заміжня, і у неї від першого шлюбу залишилася 17-річна дочка. Вдівець досі не може прийти в себе після трагедії. Як повідомляють друзі пари, «найжахливіше для Хорхе – момент, коли дружина потонула на його очах. Він намагався врятувати її, і не зміг. Його це вбило ».

Чоловік моделі кинувся слідом за дружиною, але допомогти їй так і не зміг. Тіло моделі знайшли на наступний день, коли вщухли хвилі. Вдівець досі розбитий через те, що сталося.

Керолайн і Хорхе одружилися в січні 2019 року. Закохані так і не змогли в повній мірі насолодитися сімейним життям.