“Зараз на моєму столі знаходяться матеріали …”: Луценко заявив, що відкриє провадження проти відомого українського чиновника

Генеральний прокурор України розповів про те, що незабаром пред'явить підозру великому українському чиновнику, передає Корупція.Інфо

Юрій Луценко повідомив, що співробітники прокуратури надали йому документи про махінації одного з топ-чиновників. Прокурор уточнив, що це не народний обранець. В даний момент юридичні служби повинні оформити і підготувати повідомлення про підозру, яку найближчим часом Луценко обіцяв опублікувати.

Популярне: В Україні введуть податкову знижку для батьків: Що  потрібно знати

"Буквально кожного тижня у нас є робочі зустрічі з НАБУ. І, наприклад, зараз на моєму столі знаходяться матеріали, які я уповноважений підписати за підозрою одному з топ-чиновників країни. Поки не підпишу, не скажу хто. Юридичні служби зараз його опрацьовують. Це не про депутата ", – розповів Юрій Луценко.

За словами експертів, цим чиновником найімовірніше виявиться колишній керівник Національного антикорупційного бюро України Наталія Корчак. Жінка була главою НАПКА з 28 березня 2016 року по 28 березня 2018 року. Зараз вона є рядовим членом агентства.

Нагадаємо, що днями Луценко заявляв про те, що готує підозри і відразу п'ятьом народним депутатам. Однак, сам прокурор зізнавався, що не всі передадуть до Верховної Ради, для того, щоб з підозрюваних зняли депутатську недоторканність.