Зеленський, рятуй! НАПАД НА НАТО: Макрон схопився за серце – РАКЕТНИМ УДАРОМ?! Путін, це божевілля!

Президент Франції Еммануель Макрон висловив думку, що Європа повинна бути готовою до можливого нападу Росії на країни НАТО.

Таку заяву Макрон зробив під час неофіційної зустрічі в Парижі, спрямованої на підтримку України.  Французький лідер підкреслив, що всі країни, що взяли участь у цій зустрічі, підтримали цей погляд.

 «Всі лідери згодні з тим, що не хочуть вступати у війну з російським народом. Ми маємо намір і надалі стримувати ескалацію, як це відбувалося після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну», – сказав Макрон.

Він також наголосив, що перемогу в війні проти України не повинні здобути росіяни, оскільки ставиться під загрозу безпека всієї Європи.

 

Захід тривалий час вагається і не надає Україні дозволу використовувати надану їй зброю для атаки на територію Росії, країни-агресора. В прийнятті такого рішення Захід діє дуже повільно, оскільки боїться ризику виникнення ядерного конфлікту з РФ.

Проте зараз стає очевидним: або ми програємо війну, або західні партнери нададуть Україні дозвіл на використання цієї зброї. Інші країни розуміють, що у випадку поразки українських сил у війні російська агресія може поширитися і на їхні території.

Таку думку висловив молодший сержант ЗСУ у відставці та голова громадської організації «Українське об’єднання «Мрія» Юрій Гудименко в інтерв’ю відомого джерела.

 «Я думаю, що це так і буде. Ми не знаємо коли, але до цього йшло. Захід дуже повільний, тому що він не хоче ядерного конфлікту Сполучених Штатів, Євросоюзу або взагалі НАТО з Росією. І зрозуміло, що вони дуже довго відтягували цю історію. Але все дуже просто – або ми програємо війну, або отримуємо цей дозвіл. Якщо ми програємо війну, вони наступні – це всі розуміють», – зазначив Гудименко.