Журналіст згадав, як Матіос йому хабара давав! Шокуюча правда, від якої ВПАСТИ МОЖНА!

Журналіст Олексій Бобровников, коментуючи історію із затриманням головного редактора "Страни" Ігоря Гужви, розповів, як рік тому головний військовий прокурор Анатолій Матіос пропонував йому хабар в 10 тис. доларів за висвітлення в зручному для ГПУ ключі справи про вбивство адвоката Грабовського. Про це він пише на своїй сторінці у Facebook, – передає Корупція Інфо

Популярне: ТЕРМІНОВО! У центрі Києва пролунав потужний вибух! Шокуючі подробиці і перші фото!

 

За словами Бобровникова, від тієї пропозиції він відмовився і взагалі "ніколи не брав хабарів за вихід/невихід будь-яких матеріалів".

"І це одна з причин, чому я не можу почуватися в безпеці не тільки від гангстерського угруповання, що знищило Галущенка і ко, а й від так званих правоохоронних органів. За схемою, описаноїю в цій статті, садити можна не тільки Гужву, Богуцького з ICTV та інших, але і Матіоса і, ймовірно, його начальника Юрія Луценка", – пише журналіст.

У Бобровникова була інформація від одного з помічників Грабовського, який стверджував, що бачив третього підозрюваного у справі вбивства адвоката.

"Цей помічник повинен був намалювати за допомогою присутнього на зйомках художника фоторобот третього підозрюваного – такий поворот сюжету порушував би логіку в лінії ГПУ у справі Граба, і очевидно, що такого повороту Матіос хотів уникнути", – пише журналіст.

Нагадаємо, раніше журналіст Володимир Бойко заявив, що генпрокурор Юрій Луценко, який висунув звинувачення в здирстві проти Ігоря Гужви, сам заробляв подібним способом.

Як повідомляв Кореспондент.net, увечері 22 червня в редакції інтернет-видання Страна.ua провели обшук. Був затриманий головний редактор видання Ігор Гужва, який нібито вимагав і отримав 10 тисяч доларів за нерозміщення компрометуючих матеріалів на чинного політика.

Пізніше нардеп від фракції Радикальної партії Дмитро Лінько заявив, що редакція Страна.ua шантажувала його.

У свою чергу Ігор Гужва вважає, що кримінальну справу проти видання сфальсифіковано.

Друга частина записів, за версією Онищенка, містить розмову з Мартиненком, який виступив черговим посередником від Порошенка.