«Зробіть мені, як у неї»: Кейт Міддлтон в міні-шортах вразила британців. Вперше за 8 років!

Після заміжжя з британським принцом Кейт Міддлтон стала віддавати перевагу в виборі нарядів на користь консервативного стилю. Але напередодні сталося диво – герцогиня, нарешті, відійшла від загальноприйнятих королівських норм.

Напередодні Кейт Міддлтон і принц Вільям взяли участь в королівської регаті. З такої нагоди герцогиня Кембриджська одягла короткі спортивні шорти, тим самим продемонструвавши публіці свої стрункі ноги.

В цьому році подружжю Кембриджських вдалося взяти реванш. Торік подружжя програло через те, що вітрильник Кейт зійшов з дистанції. Шанувальники пораділи за перемоги закоханих, але найбільше їх зацікавив зовнішній вигляд Кетрін. Вони відзначили, що незважаючи на три вагітності, їй вдалося зберегти ідеальну фізичну форму.

Одна з фанаток була вражена підтягнутими ногами герцогині Кембриджської і заявила, що для неї це ідеал, до якого варто прагнути кожної британці.

“Я прийду до свого тренера, покажу йому ці фотографії, щоб він допоміг мені зробити ноги, як у неї!” – написала захоплена прихильниця.

До слова, в останній раз Міддлтон з’являлася в міні-шортах аж у 2008 році на вечірці в стилі диско. Незабаром після цього вона вийшла заміж за принца Вільяма і зробила вибір на користь строгих костюмів і суконь по коліно.