“216 ударів господарськими ножицями”: Чоловік по-звірячому розправився зі своєю матір’ю-пенсіонеркою

Експертиза визнала неосудним жителя Ростовської області, який по-звірячому розправився зі своєю матір'ю-пенсіонеркою в пориві сварки, передає Корупція.Інфо

Суд в Ростовській області відправив на примусове лікування місцевого жителя, який завдав своїй старенькій матері 216 ударів господарськими ножицями. Про це поінформувала представник регіонального СК РФ Галина Гагалаева.

Популярне: Сотні українців втратили право на підвищену пенсію: Верховний суд виніс важливе рішення

Судово-психіатрична експертиза виявила у чоловіка ознаки шизофренії, в зв'язку з чим він не міг усвідомлювати небезпеку своїх дій, повідомили у відомстві.

– Суд звільнив обвинуваченого від кримінальної відповідальності за злочин, скоєний ним в стані неосудності, і призначив йому примусове лікування в медичній організації, яка надає психіатричну допомогу, в стаціонарних умовах, – передає прес-служба СК.

Трагедія сталася у вересні 2017 року. Дорослий син в пориві сварки вдарив матір-пенсіонерку ножицями по голові, обличчю, шиї, грудях, животу і кінцівках. Від отриманих травм жінка померла на місці. Експерти нарахували на її тілі 216 колото-різаних ударів.