Депутат від партії Порошенка “Солідарність” Софія Федина та волонтер Маруся Звіробій в прямому ефірі обговорювали варіанти загибелі президента Зеленського.

Відповідне відео було опубліковано на сторінці Marusya Zvirobi в Facebook.

У відео волонтер Звіробій називає Зеленського тимчасово поставленим “гопником”, а потім в нецензурній формі ображає чинного президента і бажає йому смерті.

“Тобі бажають, щоб ти здох. Ти приносиш таку шкоду цій країні, що всі бажають, щоб ти здох, і просто обговорюють, яким способом: або тебе повісити краще, або застрелити. Граната вибухне десь … Вони тебе підірвуть, я тобі обіцяю, тебе хтось підірве … тебе треба мочити в сортирі … Я з тобою ще поговорю особисто “, – сказала вона.

Також “Маруся Звіробій”, крім образ на адресу Зеленського, заявила, що він мовляв в “совку” виріс, “совком” і залишився.

Однак користувачі соцмереж знайшли фотографії, де волонтер Маруся Звіробій сфотографована в радянській військовій формі і з символікою Червоної армії.

Фото у себе на сторінці розмістив користувач під ніком Макс Осовський.

“Маруся Звіробій, де фото було зроблено?)) Зірка радянська лоб, не пропалила?)))”, – запитує він під фото.

Українці не пройшли повз і в коментарях висловили все своє невдоволення.

“У СІЗО цю курку потрібно садити за її висловлювання, Ви бачили її звернення, це просто огидно дивитися і слухати !!!!!”.