У Києві поблизу Площі Слави противники маршу “Бесмертного полку” кинули в правоохоронця димову шашку. Інцидент стався перед тим як люди почали збиратися у парку Вічної Слави, – передає Корупція Інфо

Популярне: Це ж що могло статись: На Херсонщині вилучили цілий арсенал зброї! Деталі шокують!

 

За інформацією медиків, поліцейський не постраждав. Тим часом, поліції вдалося вилучити у людей похилого віку кілька “георгіївських стрічок” і провести з ними роз’яснювальну роботу.


Як повідомив заступник голови Національної поліції Андрій Крищенко ситуація в Києві досить спокійна.

“Були затримані двоє людей, які намагалися розгорнути банер з георгіївськими стрічками. Вони будуть доставлені в районне управління, і ми будемо давати правову оцінку їх діям”, – сказав він.

Нагадаємо, також відбулися сутички в центрі Запоріжжя. Запорізькі волонтери та ветерани війни в Донбасі вирвали у натовпу червоний прапор.

На сході країни в Харкові, також пройшла бійка почалася коли учасники акції «Безсмертний полк» почали звинувачувати українських патріотів у фашизмі, вигукуючи слова «Фашизм не пройде». Бійку змогли розняти тільки близько 50 поліцейських.

Раніше повідомлялося, що силовики увійшли в офіс будівлі Організації українських націоналістів (ОУН) і заблокували вхід і вихід з нього. Глава ОУН Микола Кохановський заявив, що поліція не випускає з офісу активістів.

У свою чергу правоохоронці запевнили, що вживаються всі необхідні заходи, щоб запобігти провокаціям і спроби розхитати ситуацію в країні під час святкування Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.