Неймовірно безглузді смерті за останні 20 років (фото)

Неймовірно безглузді смерті за останні 20 років (фото)

Людина дивовижне створіння, яке примудряється робити як геніальні, так і абсолютно дурні вчинки і саме для тих, хто найчастіше у своєму житті робить останні дії, була придумана віртуальна премія Дарвіна, що присуджується за найбезглуздішу смерть. Виявляється на світі так багато унікумів, які примудрилися просто казковим чином піти з життя, записавши себе в аннали історії, як найголовніші невдахи, причину смерті яких потрібно було хоч якось освітити. Пропонуємо вам жахнутися над дурістю деяких представників роду людського і дізнатися історії тих, хто удостоївся віртуальної премії Дарвіна за найбезглуздішу смерть за останні 20 років.

Один єгипетський зоолог сидів в барі і пив пиво, яке стоїть на березі річки Ніл, а саме пам'ятне подія відбувалася в крокодиловий нерест. І ось він, допивши пиво, щоб не розплачуватися, з виглядом людини, якому закортіло, пішов до білого друга, але замість того щоб просто справити нужду, стрибнув у вікно – і бігом до річки, геть від жадібного бармена і жадібної каси окаянної … Так 25-річний зоолог став ласощами для предмета власної сфери зайнятості (крокодила).

Тридцятирічний польський селянин Кшиштоф Азнінський став лауреатом Дарвінівської премії майже без боротьби. Йому віддали перевагу чи не всі прийняли участь у голосуванні. Сталося це так. Разом з друзями Кшиштоф відзначав свою швидке весілля. Коли хтось із гостей запропонував всім роздягнутися догола і «побеситься в останній раз», все негайно погодилися. Спочатку хлопці бігали один за одним із замороженою ріпою в руках і намагалися якомога болючіше вдарити партнера. Однак потім комусь під руку попалася бензопила. Друг (і за деякими відомостями, майбутній боярин Кшиштофа) схопив її і заявив, що покаже, що можуть робити справжні чоловіки. Не встигли друзі озирнутися, як він включив пилу і відхопив собі ступню. Ось тут і настав зоряний час самого Кшиштофа. З криком «Подумаєш, нога це дурниця! А так слабо? »Він в мить ока відрізав собі голову. «Дивно все це, – згадував потім один з друзів Кшиштофа. – У дитинстві він дуже любив ходити в білизну своєї старшої сестри. А загинув, як справжній чоловік ». Через цієї фрази Дарвиновский комітет тепер з особливою увагою стежить за повідомленнями з Польщі: там напевно залишилися люди, здатні зробити що-небудь в стилі пана Кшиштофа.

Один не найрозумніший житель Австралії, настільки любив (у всіх сенсах цього слова, зауважте) петарди, що заштовхав запалену петарду прямо між сідниць, і завмер, в очікуванні дива. І диво сталося! Таз любителя aнaльнoго екстриму розвернуло, геть позбавивши його можливості відтворювати себеподобних. Молода людина поповнив список номінантів премії, що залишилися в живих, але приречених отримувати від життя набагато менше задоволення.

21-річна пара була знайдена в голому вигляді на дорозі за годину до сходу сонця проїжджаючим водієм. У несвідомому стані двоє молодих людей були доставлені в найближчу лікарню, де вони померли, не приходячи до тями. Влада не могли пояснити, що сталося. Ні свідків, жодних слідів одягу, ні розбитого автомобіля або мотоцикла … Зрештою поліцейські виявили на даху сусіднього будинку два комплекти акуратно складеної одягу, і більше нічого. Ніяких інших слідів, окрім цих "приготувань", виявлено не було. "Таке враження, що вони випадково впали з даху", – говорить сержант Флоренс Мак-Кантс – "Безпечний ceкc набуває зовсім інший зміст, коли ви займаєтеся їм на крутий металевій даху". Це воістину в дусі Премії Дарвіна: двоє людей вмирають в aктe oплoдoтворенія, в зв'язку з неприпустимістю поширення ТАКИХ генів. За іронією долі, прізвище одного із загиблих була Тамблстон ( "Падаючий камінь").