Щойно! Він уже в лікарні. Останні новини від медиків про стан Навального: супроводжував урядовий кортеж

До лікарні він прибув в одному з автомобілів швидкої допомоги, які супроводжував урядовий кортеж. Політика вже занесли до лікарні, повідомляє МБХ Медіа з посиланням на власного кореспондента.

На сторінці госпіталю Шаріте в Twitter підтвердили, що прийняли Навального на лікування, і розповіли, що зараз здійснюють медичну діагностику.

«Шаріте підтверджує, що прийняла на лікування Олексія Анатолійовича Навального. В даний час проводиться велика медична діагностика. Після завершення обстеження і консультації з сім’єю лікарі розкажуть громадськості про діагноз і наступні етапи лікування», – йдеться в повідомленні.

Як пише Deutsche Welle, ще задовго до того, як машина швидкої допомоги з Навальний під’їхала до клініки, поліція попросила журналістів залишити територію Шаріте, всіх співробітників ЗМІ вивели за шлагбаум.

Літак Bombardier Challenger 60 вилетів з омського аеропорту о 8 годині ранку за місцевим часом (5 годині ранку за московським) і приблизно п’ять годин по тому приземлився в Берліні.

Літак Cinema for Peace Foundation у вересні 2018 роки таким же чином доставив в ту ж клініку учасника Pussy Riot, видавця “Медіазони” Петра Верзілова у важкому стані і з підозрою на отруєння ліками.

Вранці 20 серпня Навальному стало погано в літаку під час польоту до Москви. Лайнер, в якому він летів, приземлився в Омську, де опозиціонера відправили в реанімацію в місцеву лікарню. Дві доби він провів у комі. За словами його соратників, політика, найімовірніше, отруїли токсином, який могли підмішати в чай.