Вони зняли на відео момент своєї смерті. Від цього ролика мурашки по шкірі (відео)

Вони зняли на відео момент своєї смерті. Від цього ролика мурашки по шкірі (відео)

 

Це моторошне відео записало останні хвилини життя двох молодих англійців – Майкла Оуена і Кайла Кейрфорда. Зазвичай подібні ролики нікому не показують, але батьки загиблих хлопців хочуть, щоб відео подивилося якомога більше людей.

У квітні цього року друзі їхали у своїй машині по вулицях містечка Кроуборо в графстві Східний Суссекс. Кайл сидів за кермом, а Майкл знімав все, що відбувається на камеру мобільного телефону. Хлопці здорово перевищили швидкість, і одними з останніх слів Майкла були: «Чувак, потрібно зменшити швидкість. Ми мчимо вже 90 миль в годину! »Незабаром після цього їх машина не вписалася в поворот і протаранила кам'яний паркан навколо церкви …

Острах бере від того, що телефон продовжує знімати навіть після аварії. Чути схвильований голос жінки, яка першою прийшла на допомогу і питає, чи чує її хто-небудь. Але Кайл і Майкл померли миттєво. Судово-медична експертиза виявила в їх крові наркотичні речовини, а у Кайла, який був за кермом, навіть не було водійських прав …

Через півроку батьки загиблих вирішили опублікувати їх останнє відео. «Я знаю, що мого сина вже ніщо не поверне і не виправить його помилок. Але я сподіваюся, що цей ролик стане своєрідним уроком. Можливо, когось цей сюжет зупинить від необдуманого вчинку », – каже мама Майкла, Кет Оуен.

«Молоді люди повинні пам'ятати, що вони не всесильні. І що їм потрібно більш відповідально ставитися до свого життя. Адже вони належать не тільки самі собі, а й потрібні своїм рідним і близьким. Тепер я залишилася без сина, дружина Майкла залишилася без чоловіка, а їх 4-річна дочка – без тата … »

Відео аварії виклали на YouTube з попереджуючим написом, що сюжет містить шокуючі матеріали і вразливим людям краще відмовитися від перегляду.

Сподіваюся, що ця історія зможе когось утримати від дурості і не дозволить сісти за кермо в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.