парасюк

Народний депутат України Володимир Парасюк назвав прізвища двох людей, які кришують побитого ним заступника керівника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ (управління "К") Василя Пісного.

Про це він сказав в інтерв'ю "112", передає Корупція Інфо

"Луценко (Юрій Луценко, лідер фракції" Блок Петра Порошенка "у Верховній раді, – ред.), Кубів (Степан Кубів, представник президента у Верховній раді, – ред.). Я заявив відразу. Луценко – його друг, він приїжджав до нього на полювання у Львівську область. До мене Кубів підходить в Раді і каже: "Що ти чіпляєшся до нашого земляка?". Я кажу: "По-перше, географічно, може, він і земляк. Але щодо нашої патріотичної області він для мене ворог, тому що він розкрадає мою землю ". Він живе неподалік від мене у Львівській області. Він дозволяє собі вирізати частину лісу і побудувати будинок, і йому ніхто не указ. А ті всі речі він отримав завдяки тому, що був головою за часів Луценка в Управлінні по боротьбі з економічною злочинністю. Цей відділ контролює всі економічні злочини в усіх органах влади, на всіх підприємствах приватних. Він тому й наробив дуже багато компроматів, дуже багато речей, якими зараз може маніпулювати ", – сказав Парасюк, зазначивши, що вже цілий рік повсюди шле запити.

"Я знав, що це за людина. Але це регіональний рівень, і нікому це не цікаво. Цей інцидент стався, коли вже він вийшов наверх", – сказав нардеп.

Парасюк також розповів, що йому після інциденту з Пісний депутати пропонували для виправдання поведінки викликати "швидку" і заявити, що у нього нервовий зрив.

"Коли я зробив цей вчинок, до мене відразу прийшли помічники, інші депутати і кажуть:" Давай викличемо швидку допомогу, будемо посилатися на те, що в тебе нервовий зрив ". Я кажу:" Люди, у цій країні найбільша проблема в тому , що завжди все загортали в папірець, що не говорили людям правду ", – сказав Парасюк.