До чергової частини Близнюківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що 35-річна мати трьох неповнолітніх дітей не виконує свої батьківські обов'язки, передає Корупція.Інфо

В ході досудового розслідування і опитування свідків правоохоронці встановили, що жінка з листопада 2015 року була вагітною. На облік вона не ставала, а на момент перевірки новонародженої дитини не виявили.

Жінка пояснила, що 28 червня вночі в неї почалися пологи. За медичною допомогою не зверталася. На допомогу покликала свого 27-річного співмешканця, який прийняв пологи, але дитина народилася мертвою. Після цього чоловік заховав тіло новонародженого на аеродромі біля селища Близнюки.

Зараз поліцейські встановлюють місце поховання немовляти і місцезнаходження співмешканця, який нібито виїхав на заробітки до сусідньої держави.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за кримінальною статтею "умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини". Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 5 років.