о1

Сьогодні волонтери міста Одеса, які вже більше року допомагають українській армії, вийшли на акцію протесту через призначення нового заступника Міхеїла Саакашвілі – Марії Гайдар.

Новину передає Корупція.Інфо з посиланням на 24 канал.

Зараз відомо, що практично всі волонтери Одеси виступили проти призначення Марії Гайдар на посаду заступника голови Одеської ОДА.

Головною причинами протесту вважаємо як те, що Марія Гайдар не змогла відповісти, з ким воює Україна, так і те, що на посаду заступника Саакашвілі не було проведено відкритого конкурсу, як того вимагає законодавство, – зазначають волонтери.

Також волонтерів обурює те, що у новопризначеної заступниці немає реальних досягнень, які б показали ії ефективність на аналогічній посаді.

Також волонтери повідомляють, що один з помічників Міхеїла Саакашвілі заявив про те, що перед призначенням Гайдар вони радилися з громадою та волонтерами, проте ніхто з присутніх сьогодні на мітингу цього не знав.

Нагадаємо, Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі анонсував призначення російського політика і журналістки Марії Гайдар своїм заступником. Українці відразу відреагували на таке неоднозначне призначення.

о2 о3 о4 о5 о6 о7