Усі заяви прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана марні, адже всі знають, що він ще в молоді роки був завербований радянськими спецслужбами й тому зараз підтримує політику президента РФ Володимира Путіна. Таку думку в ефірі українському телеканалу висловив журналіст, політичний діяч Андрій Піонтковський.

Він вважає, що поведінка Орбана ображає пам’ять героїв збройного повстання в Угорщині проти сталінського режиму в жовтні-листопаді 1956 року, яке придушили радянські війська.

“Існування такого мерзотника, як Орбан, на посаді прем’єр-міністра ображає пам’ять героїв угорського повстання. У Європейського Союзу є певні важелі. Не відразу виключення з Європейського Союзу. Угорщина продовжує користуватися величезними фінансовими субсидіями Брюсселя (Бельгія)”, — зазначив Піонтковський.

За словами Піонтковського, добре відомо, що Орбан був завербований радянськими спецслужбами, і це підтверджується активною взаємодією з Путіним.

«Походження ось цього путінізму – Орбан ще в молоді роки був завербований радянськими спецслужбами за допомогою російсько-українського бандита Семена Могилевича (російський і український учасник організованих злочинних груп – ред.), який платив йому великі гроші. Про нього все дуже добре відомо», – розповів публіцист.

Нагадаємо, нещодавно Орбан звинуватив ЄС у тому, що він «використовує проти Угорщини методи, які нагадують часи радянського правління». Він також звинуватив Брюссель у спробах позбавити Угорщину самобутності та нав’язати їй ліберальну демократію.